Sakjane Uripku Iki Wes Enak Kok…

20 10 2009

Sakjane uripku iki wes enak kok.. Tapi mek kurang telung item:

1. Durung rabi

2. Durung sugih

3. Durung lulus

Wes alah… sing nomer telu iku sing kudu diuber disik.. wes ngoyot aku ndik kampus. Rung mane disenen²i wong ndik endi².. gag ndik omah, ndik omahe dulur, ndik omahe embah, ndik omahe konco… wuaduuuh… remek awakku ngrasakno skripsi elek iki! Ndaniyo.. biyen gag kepikiran rek lek skripsi seangel iki.. Hammmpuuuuu*****!

Ya Allah Gusti Pangeran… mbok yo aku diwenehi kekuwatan lan semangaaat… ben niyat ndunyo akerat iki nggarape… hiks.. amin amin amiiiin…

Wes babah ra ngurus mek entuk B+ ae yo ra popo wes.. lek dikeki A yo kipa ilakes.. alhamdulilah..nyehehehe… ngarep tapi rasane.. la wong guoblok ngene iki e wesan… byuh byuh byuh…

Emaaak… ayas edan!! tulooong…!! mbok onok sing nggarapno reek reek… tapi aku jamis.. jatu miskin.. bokek ra ketulungan iki lagian… ngalam ilakes binas..

Wes wes.. embuhkah wes… tak mbalek nggarap maneh.. wes yo rek.. *embuh onok sing ngreken ra.. bah wes kah*


Actions

Information

12 responses

20 10 2009
plasaBooks

ga ngerti, ahaha…
dicuba di google translate juga ga bisa,😀

21 10 2009
nophindahoz

wakakaka… maap²… tanya ama temen dari malang aja deh kalo mo taw artinyaa.. wkwkwk…😛

20 10 2009
bachtiar

wakakakak aku ngreken pek…. asline dudu akeh sing nyeneni…paling banter mek nyemoni thok =)) btw nek sing diuber disek lulus kok dideleh nomer telu :-s paling asline jauh dilubuk hati yang paling dalam wis bener iku skala prioritas mulai nomer siji sampe telu :D~ wis ibar disek ae wis…. ngko mesti sing nomer loro nyusul dewe….tapi mbuh nek sing nomer telu…… “variable bebas” seeeee wkwkwkwkwk

21 10 2009
nophindahoz

nyaaaaaaaakakakakaka… ketemon a wes skala prioritase sing endi sik.. male isin aku..

la jane sumpek lo mas, ndik endi endi ben dino dikongkon nggarap skripsiii terus.. ra ngerti mumete utekku ben ndelok Pico dengan aplikasi Word menyala.. *gepok jidat*

21 10 2009
Febby

Wes tauuu…
mung nomer siji sing durung kelakon….. yowes, nduk, donga dinonga wae…

21 10 2009
nophindahoz

isuk awan sore bengi mbak lek ndungo ae… tapi actione iku sing nyandet² wkwkwk… pan dungo tanpa action = percuma.. wakakaka….

yo wes.. semangat ae aku..

ayok nomer siji sik a mbak? *golek bolo*:mrgreen:

21 10 2009
avizena zen

aku yo entuk Bplus..babahno wis gak entuk A..
ayo ndang marikno say
angel e ndek endi se? kan isok takon arek2 sing wis mari

btw target rabimu umur piro? wkkk

21 10 2009
nophindahoz

angele ndik endi? laa.. lek oleh pertanyaan kek ngene aku yo bingung njawabe opo.. yo pas kate mulai iku angel.. byuh.. angel tok wes… poseng aku!

rabi mah gag tak target vi.. sing penting wes tepak waktu, calon, dan maharnya.. wakakakaka… lek wes sip kabeh, mene yo tak lakoni.. nyiaaaaaakakakakaka…😀

23 10 2009
Febby

target rabi iki kamsud-e opo, ker? “kapan” opo “ping piro”..hiyyyaaaah….

27 10 2009
nophindahoz

tepate kapan mbak peb… lek ping pirone jane yo pengen ping ijis ae.. tapi lek melebihi ijis yo wallahu’alam.. wakakaka,,,

24 11 2009
fajarmcxoem

KURANG 1, durung lemu, opo maneh sing mengerucut Hwahahaha

24 11 2009
nophindahoz

nyaaaaaaaaaaakakaka.. ambek sing mburi iku lo sam.. sing menggunung… *rusuuuuuuh* :LOL:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: